Redningsveste til alle

redningsvest

Så fik vi endelig søsat vores nye båd “Maren”, og vi havde valgt den mest perfekte dag – vindstille og 27 graders varme. Vi havde inviteret 11 familiemedlemmer, som alle glædede sig rigtig meget til den skønne tur på fjorden. Jeg havde lige fået udbetalt min pension, så derfor valgte lillemor og jeg at bruge en lille halv million på denne nye sejlbåd.

Redningsveste til alle

4 dage før vi skulle ud på jomfruturen, kom Britta i tanke om, at der kun var 7 redningsveste om bord på “Maren”. 7 redningsveste var noget mindre end de 16, vi skulle bruge, da det jo er et lovkrav, at der skal være redningsveste til alle ombord på en båd.

Jeg skyndte mig ind på nettet, og fandt en hjemmeside ved navn Redningsvest-nu.dk, hvor man kan købe redningsveste fra alle de kendte producenter som:

  • Baltic
  • Sailor
  • Viking
  • Helly Hansen
  • Lalizas

Udover at de forhandler alle de kendte mærker, så har de ligeledes et stort udvalg af både fastveste som opppustelige redningsveste. Tidligere brugte jeg altid fastveste, men nu synes jeg, at de oppustelige redningsveste er skønnest at have på.

Hunden “Oscar” fik også en vest

Jeg havde lagt 9 redningsveste i kurven, da jeg kom i tanke om, at min søster ville tage deres hund “Oscar” med. Oscar er en livlig hund, så han kunne sagtens risikere at falde i vandet, så derfor bestilte jeg en hunderedningsvest til ham. Redningsveste til hunde er super smarte, da de blot skal spændes omkring livet på dem, og så er det det.

2 redningsveste til børn

3 uger forinden havde vi været til mine niecers 8 års børnefødselsdag, og da de tilmed er tvillinger, var det nemt at gætte alderen på dem. Jeg har altid gået meget op i, at redningsvesten passer perfekt til personen, som skal bære den.

Jeg har én gang prøvet at hoppe i vandet med en redningsvest, der var for stor, og det gik ikke godt! Når redningsvesten er for stor, ryger den simpelthen op over hovedet, og så der er jo ikke meget beskyttelse i den.

Jeg kan kun anbefale alle, der er på udkig efter en redningsvest, at købe en der er sikkerhedsgodkendt. Hvis en vest er CE-godkendt, så er det din garanti for, at den er blevet testet på kryds og tværs, og at den derfor er helt sikker at bruge ude på havet.

Kilde: Redningsvest-nu.dk

Skriv et svar