God service i Odense

Det er godt nok fugtigt her i landet. Det styrtregner – det meste af tiden. Og selvom vi bilder os ind, at det er sommer, så er det altså svært at blive sådan helt overbevist. Børnene har lige fået fri fra skole. De har nu de kommende mange uger til at slappe af i. Og de glæder sig naturligvis til, at I skal på to ugers ferie til Frankrig. Det bliver en kør-selv-ferie. I har fundet logier via forskellige sites og har allerede lagt ruten. Det bliver en tur med mange oplevelser. Selvfølgelig står Disneyland uden for Paris højt på listen over oplevelserne.

Undervognsbehandling først

Du tænker, at du hellere må få booket en tid hos servicecenteret, så du kan få lavet den undervognsbehandling, som du skylder bilen. Den er trofast. Den har tidligere kørt jer på dejlige ferier i Holland og Tyskland. Og det har den kunnet gøre, fordi du passer godt på den. Det er rigtigt fornuftigt. Og nu – her til sommer – er det vigtigt for dig, at du ved, at bilen er sikker, så du ikke skal stå på en landevej ved et fransk vinslot og forsøge at få hjælp, fordi der er noget galt med bilen. Bilforsikringerne er tegnet – og du har betalt gebyrerne. Du har allerede fået tjekket bremser, og alt det der, som bare skal være i orden, når man tager på bilferie. Det er jo vigtigt. Det er dig, der kører – og du har ansvaret for, at der ikke sker noget med din familie. En ulykke kan være katastrofal.

Tectyl her på Fyn?

Med god samvittighed giver du din bil sådan et lille, kærligt klap på dashboardet. Du låser den og går ind for at finde det telefonnummer til servicecenteret. Du søgte godt nok efter det i din telefons kontaktliste: ”Undervognsbehandling på Fyn”. Du ved, at det bør ligge på din kontaktliste, men du kunne ikke finde det. Så nu må du ind og finde den håndskrevne, lille bog med nyttige telefonnumre frem. Pokkers også. Den lille bog er godt gemt væk. Kan du overhovedet huske, hvor den ligger?

Givetvis ligger den inde bag en række bøger, der står på reolen. Men på hvilken hylde? Du leder og finder den. Slår op under ”U”. Der er ikke noget telefonnummer til undervognsbehandlinger. Du tænker dig grundigt om. Underligt. Men nu dæmrer det for dig: Du finder ”T” i den lille bog. Og der er nummeret. Det står som ”Tectyl i Odense”. Selvfølgelig. Hvorfor kunne du ikke huske, at servicecenterets nummer står under T for Tectyl? Du beder jo altid om, at de skal bruge den miljøvenlige udgave af Tectyls produkter. Du ringer op og får tid i næste uge.

Styr på det hele

Den lille bog med telefonnumrene bliver lagt ned i dit kontorbords lille skuffe. Den skal ikke ligge og samle støv bag ved krimierne. Den har lige reddet dig fra at skulle på nettet endnu en gang i dag. For det gider du ikke. Dit arbejde handler kun om internettet og hastighedsoptimering, så det er rart at få fri fra skærmen. Telefonbogen er lagt på plads. Du har booket tid. Og nu ser du frem til, at bilen bare er i tiptop stand, så I kan komme sikkert afsted.

Skriv et svar