Rustik plankebord er sagen i din boligindretning

Rustikke plankeborde er sagen i vores indretning. De er blevet så populære, fordi de giver et unikt look, som man ikke finder andre steder. Denne artikel vil nævne, hvorfor rustikke plankeborde er blevet mere populære, hvordan du kan inkorporere dem i dit hjem og hvilke typer af møbler der fungerer bedst med denne stil bord.

Plankeborde – Hvad er det?

Plankeborde er en type bord, der ligner træplanker. De kan være lavet af ægte eller falsk træ og fås i mange forskellige størrelser og former, men den generelle idé er, at det ligner flere stykker træ, der er sat sammen til ét stort møbel.

Hvorfor er de blevet så populære?

Når du ser dig omkring i din hjem, vil du bemærke, at der er flere forskellige stilarter af møbler. Den almindelige stil består mest af hårde materialer som metal og glas; dette kaldes moderne design. Men nu mere end nogensinde før hælder folk til det rustikke look, som omfatter bløde og naturlige elementer som træ (ægte eller falsk), er for nogen ligegyldigt.

Grunden til, at plankeborde er blevet populære er, fordi de giver mulighed for dette unikke rustikke look, men stadig har et moderne touch. De optager ikke for meget plads i rummet og er meget holdbare. Desuden er det kommet på mode at trække noget af naturen ind i sit hjem. Vi har alle træmøbler i vores hjem, men de er enten lakeret eller malet. I dag vil folk have det helt rå og naturlige materiale.

Her kan man købe plankeborde

I takt med at interessen for det rå og naturlige træ har fundet vej ind i de danske hjem, så har flere butikker begyndt at tilbyde forskellige former for plankeborde. Et populært sted at handle er https://planke-bord.dk/, her kan du finde et hav af forskellige former og forskellige træsorter, alt efter hvilken stil du ønsker.

Skriv et svar