Rydning af dødsbo

Hvis man har mistet én person, som stod én nær, så står man ofte med et dødsbo tilbage. Et dødsbo, er det bo, som den afdøde efterlader sig i form af bolig og ejendele. Det står nu tilbage uden ejeren, og derfor står man nu overfor en proces, hvor det skal tømmes, sættes til salg, eller udlejes på ny.

Sådan rydder du et dødsbo

Det er som sagt en stor proces at rydde et dødsbo. Det kræver nemlig, at boligen tømmes, så snart skifteretten giver tilladelse til, at man må røre ejendelene i boligen. Her skal boligen tømmes for alle ejendele, og det kan enten være, at arvinger ønsker at overtage noget, men ellers kan det sælges, hvis det har en vis værdi, eller til sidst, køres på genbrugspladsen.

Det kræver mandskab, det kræver et køretøj i form af varebil eller lastbil, og til sidst, kræver det kræfter og energi. For selv de tungeste møbler skal flyttes. Du kan læse mere om rydning af dødsbo København.

Sælg de ting der kan sælges

Der kan helt sikkert være en masse gammelt, værdiløs ragelse imellem alle ejendelene. Men der kan også være en masse ejendele, som stadig har en høj funktionalitet, eller en høj værdi. Men kan sælge de ejendele, som stadig kan bruges, og få en gevinst ud af det, i stedet for at smide det ud.

I sær på Facebook er der en online markedsplads, hvor man kan sælge til, men også give væk gratis. Men på måde, kan man få folk til at hente tunge møbler, eller andre ting, så man ikke selv skal bruge tid eller energi på det. Der er temmelig sikkert nogen, der gerne vil købe lige netop det, man står med, enten for penge, men også kom og hent gratis, som også er ret effektivt.

Skriv et svar