Så meget koster det at få vejhjælp

Bil

Vejhjælp er en uundværlig ting for dig, der kører bil og specielt til dig, der elsker at tage ungerne med på bilferie rundt omkring i Europa.

I den situation, så er vejhjælp uundværlig, fordi der findes intet værre end at være strandet på vej til ferie eller på vej hjem fra ferie med utålmodige børn. Slip bekymringerne ved at få vejhjælp.

Vejhjælpe giver mange goder

Selvom mange synes, at vejhjælp er en dyr ting og svært at sætte sig ind i, så er det godt lagt ud, når uheldet er ude. De fleste overvejer det typisk lige en ekstra gang, fordi det typisk er ret sjældent, at man har brug for det, men når man så virkelig har brug for det, så er det en utrolig skidt situation at stå i.

Kører du meget til hverdag og måske i en ældre bil, så står du måske i en situation, hvor du ikke har haft brug for vejhælp endnu, men det kan hurtigt komme.

Pris og kvalitet af autohjælp

Vejhælp er et abonnement, som man typisk betaler årligt eller månedligt. Der  er mange firmaer på markedet, som tilbyder vejhjælp, så derfor skal du være sikker på, at det abonnement, som du vælger, lever op til hvad du kan betale og dit behov.

Normalt hører pris og kvalitet sammen – jo højere pris des bedre kvalitet og service. I Danmark kan du sagtens finde god og billig vejhjælp uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det skyldes de mange udbydere på markedet, som kæmper om kunderne.

Forskellen hos de forskellige firmaer

De forskellige firmaer skiller sig ud ved at tilbyde forskellige ting i deres abonnement, derfor skal du finde det abonnement, der passer til dig. Har du brug for vejhjælp i hele Europa? Hvis ikke, så skal du selvfølgelig ikke betale for det.

Hos Falck Vejhælp får du flere ting med i bagagen som fx bilsyn, hjulskifte, reparation af stenslag, værkstedstjek, opbevaring af hjul og meget mere. De har forskellige pakker og brug tid på at finde ud af, hvilken pakke der passer bedst til dig. Ens for alle pakkerne er at de hjælper dig på stedet, kører din bil på værksted, hvis der er brug for det, hjælper dig videre på rejsen og værkstedstjek. Hos Falck koster det mellem 700 kr. og 1.300 kr.

Hos FDM Vejhjælp er priserne mellem 99 kr. om måneden og 179 kr. om måneden, men her får du mange forskellige goder med fx rabat på brændstof, juridisk rådgivning, adgang til forsikring, bilsyn, vejhælp i Danmark og resten af Europa og meget mere.

Derfor er det meget vigtigt, at du er afklaret med, hvad du og din bil har brug for.

Skriv et svar