Sådan holder du den bedste dagsfest

Venner og veninder skal samles. Årets første fest. Den årlige faktisk. Du har nu fået tjansen for at afholde en uforglemmelig fest. Men spørgsmålet er hvordan det hele skal forløbe sig. Man kan altid trække gode ideer fra de forholdte, men der må da være nogle kriterier eller idéer for at den altid bliver god og vellykket. Faktisk har man næsten aldrig hørt noget dårligt om en dagsfest. Det sker så sjældent og derfor er det også nemt at ramme i mål. I denne artikel kommer vi ind på et par gode råd og tips.

Gør den mindeværdig

En fest der ligner alle andre. Det er der ingen der har lyst til at være vært for. Derfor er en udklædningsfest det perfekte valg. Man kan måske kalde det mere end temafest. At begrænse sine gæster er ikke altid en god idé, men man kan få dem udover nogle grænser som man normalvis ikke ville. Om det er afterski tema med alt der hører til, eller det er 60’er. Så kan man i hvert fald godt blive enige om, at det er noget man husker. Et mål de fleste værter gerne vil ramme.

Husk mad

En fest uden mad er ikke en god start. I hvert fald ikke hvis man starter ud som dagsfest. Gå i tænke tanken. Find nogle gode og nemme løsninger. Du skal ikke stå i køkkenet hele dagen. Det er der ingen der gider. Næsten. Måske det kunne være rigtigt set at bestille ude fra. Det kunne være alt fra tapas til smørrebrød. Noget der er nemt at spise for gæsterne, samtidig med at holde en samtale.

Spørg om hjælp

Det er mange praktiske ting at skulle tage sig til. Specielt hvis du står alene om det. Så hvis du gerne vil have mest mulig succes. Spørg om hjælp. Mon ikke nogle af dine venner allerede har tilbudt det. Det er i hvert fald en skam at afslå. Gør det helet så nemt som muligt for dig selv.

Skriv et svar