Sådan kan du forblive anonym, når du spiller

Dette indhold er sponsoreret

Vil du gerne kunne spille online og samtidig opretholde din anonymitet, så skal du vælge sites med anonymous betting. Ved hjælp af kryptovaluta kan du helt uden ansigt spile online og opretholde den bedst mulige beskyttelse overfor blandt andet it-kriminalitet. Det er en måde at satse anonymt på online casino og andre gambling platforme, hvor du kun spiller med forskellige former for kryptovaluta. Anonymous betting er muligt på en lang række af spillesider og sætter derfor ingen begrænsninger for dit online spil.

Hvad er kryptovaluta?

Kryptovaluta er en anonym indsats hvor dine penge er vekslet med online valuta, som du igen kan sælge for at modtage kontanter. Det er blevet mere og mere den metode som gør sig gældende for at kunne indbetale på flere online spilleplatforme, nogle godtager endda ikke andet. Der vil ikke være nogen former for data der fortæller hvor du har spillet og for hvor meget, ligesom du heller ikke kan spores for dine gevinster. Transaktionerne holdes ganske enkelt private og anonyme. Det er muligt at anvende kryptovaluta nemt og enkelt på de udenlandske sider rundt om i hele verdenen. 

Fordele ved anonymous betting

Når du opnår gevinster med et kendt beløb som andre kan tracke, er der mulighed for at it-kriminelle vil forsøge at begå sig på din konto. Det er ikke muligt med anonymous betting og anvendelsen af kryptovaluta. Med anonymous betting vil du som oftest have meget lave eller slet ingen gebyrer ved hverken indbetaling eller udbetaling af dine gevinster, så længe du kun anvender kryptovaluta. Overførslen kan ske fra hvor det skulle være i verden og ske øjeblikkeligt. Grundet de lave omkostninger til de traditionelle gebyrer, så vil du som oftest med anonymous betting og kryptovaluta kunne indbetale og modtage større beløb på din konto. 

Skulle du være registreret i ROFUS så tab ej modet. ROFUS og dine NemID oplysninger er ikke kontrolleret i forbindelse med din verificering når du anvender online betting med kryptovaluta og anonymous betting, da de ikke er underlagt de normer og forholdsregler der gør sig gældende som de gambling platforme der har modtaget en dansk licens. Anonymous betting er altså en oplagt mulighed hvis du gerne vil spille på online gambling platforme uden at blive genkendt og uden at kunne trackes af eventuelle it-kriminelle. 

Ligegyldigt om du spiller på licenserede sider eller ej, bør du huske ikke at spille for mere, end du har råd til at tabe. 

Skriv et svar