Sådan lever du sundt – hele ugen lang

Det kan være noget af en udfordring nogle gange at skulle leve sundt. Der er så meget man skal tænke på, at det nogle gange nærmere er en byrde end en lettelse at skulle leve sundt. Udover at undgå usunde madvarer og i stedet fylde op på de sunde og gode af slagsen skal man også motionere, sove nok om natten og undgå at have et negativt tankespind.

Det kan føles nærmest helt uoverskueligt at skulle leve sundt, men sådan behøves det bestemt ikke at være, så derfor får du her nogle gode tips til hvordan du kan leve sundt hele ugen lang – og stadig have tid og overskud til alt det andet du gerne vil.

Gør motion til en fast del af din hverdag

Det er de færreste ”normale” mennesker der efter en lang og travl dag med familie, arbejde og bekymringer har overskud til at tage i fitnesscenteret og træne igennem i halvanden time. Nogle gør det – og det er bestemt imponerende! Men lad os se det i øjnene: de fleste flader ud på sofaen i stedet for.

For at få motion og bevægelse ind i din dagligdag, så gør motion til en vane: Tag cyklen til arbejde i stedet for bilen, gå rundt mens du snakker i telefon, stå op ved dit hæve-sænke bord, eller noget helt fjerde. Kun du sætter grænsen for hvor meget bevægelse du kan få ind i din hverdag!

Går du virkelig glip af noget ved at gå i seng kl 22.00?

Prøv at stille dig selv spørgsmålet ovenfor. Mange går sent i seng fordi de er bange for at gå glip af noget. Men helt ærligt, hvad kan der ske af spændende ting på en helt normal tirsdag aften, som du bare ikke kan vente med at finde ud af til morgenen efter? Ikke specielt meget, vel?

Hvorfor ikke prøve at gå tidligere i seng end du plejer – du har intet at tabe ved det! Til gengæld vågner du op mere veludhvilet og klar til en ny dag med nye udfordringer.

Gør det nemt for dig selv at spise sundt

Når det kommer til kost, vælger mange den nemme valgmulighed: hurtig, usund mad som tiltaler smagsløgene. Det er bare ikke holdbart i længden. Hvis ikke man indtager andet end hurtig-mad får kroppen ikke det gode og sunde brændstof den har brug for – og det går virkelig ud over den i længden.

Udover at du vil føle dig friskere og mere veloplagt ved at spise en sund og varieret kost uden alt det fedt og sukker som findes i junkfood, vil det helt sikkert også kunne ses på dig – du vil tabe dig og være flottere at se på!

Hvis du ligesom mange andre synes det er alt for uoverskueligt at skulle handle ind til sunde måltider, så tjek maaltidskasser ud. Med en måltidskasse skal du ikke selv stå for indkøb og planlægning, og så er det nemt og ligetil at leve sundt!

Skriv et svar