Se Europa på en ny måde – rejs smart og billigt

Det kan være en berigende oplevelse at rejse i Europa. Noget af den smukkeste kultur, arkitektur og natur er at finde på vores eget kontinent i lande som Spanien, Italien, Schweiz og mange andre lande. Og du behøver ikke nødvendigvis at nøjes med at se bare ét land, da det er muligt at planlægge din rejse igennem Europa, så du får set, smagt og oplevet det bedste fra en hel stribe af lande!

Sådan kan du tage på tur i Europa

Europa er bundet sammen med gode vejnet og rigtig gode muligheder for at tage toget også. Det betyder, at der er masser af måder, som du kan rejse på. Har du din egen bil, kan du nemt køre fra Danmark og igennem Tyskland, hvor du finder store motorveje og kan gøre holdt igennem landet. Det gode vejnet betyder også, at det er nemt at finde buskørsel, hvis du ikke selv har mulighed for at køre. Bussen er en fremragende og ofte ganske undervurderet måde at rejse på. Komforten er god, og du kan nyde udsigten på hele turen. Desuden tilbyder mange busser i dag gratis internet og er dele af selskaber, som kører på tværs af lande. Selv som stor rejsegruppe kan man planlægge buskørsel ved at leje en bus med chauffør og blive fragtet hele vejen.

Foruden at tage sin egen bil eller køre med bussen, er der også rig mulighed for at købe togbilletter eller hele rejsepas til dele af Europa. Det gør det nemt at komme vidt omkring for relativt få midler. Dette fænomen er også kendt som Interrail, hvilket har været en meget populær rejseform inden at flybilletter blev mere prisvenlige.

Brug de mange sociale netværk

Er du en af dem, der står foran at skulle på rejse i Europa, kan du finde glæde i, at du kan udnytte de mange rejsefællesskaber, som findes. Du kan finde specifikke hjemmesider eller bruge netværk på de sociale medier, hvis du rejser alene, men gerne vil møde andre, som er på tur og vil træffe nye mennesker.

Rejseformen lægger derfor også op til, at du kan få nye oplevelser og møde nye ligesindede mennesker.

Skriv et svar