Seje gaver til rumnørden

Skal du have fundet en god gave til en som er vild med rummet? Måske er det et barn, en teenager eller en voksen. Uanset hvilken alder personen er i – kan han eller hun lide rummet – så er det oplagt med en gave som har noget med rummet at gøre. Vi har fundet en række seje gaver til rumnørden, som uden tvivl vil blive sat enorm pris på når de modtages. Den første vi tager et kig på er en stjernekikkert, det næste er en plakat med planeter. Klik her hvis du vil se endnu flere seje gaveideer.

 

Stjernekikkert

De fleste børn har på et eller andet tidspunkt i barndommen, drømt om at have en stjernekikkert. Måske har de set den i en film, på et planetarium eller i en bog. Om ikke andet er ideen om at kigge i kikkerten og se stjerner, planeter og nattehimlen tæt på, en stor barndomsdrøm de fleste har haft. Uanset om det er et barn, teenager eller voksen du skal have fundet en gave til, så gør deres drøm til virkelighed, ved at give dem en stjernekikkert. Er personen vild med rummet og alt hvad der hører til, vil det uden tvivl være en af de bedste gaver der bliver modtaget den dag.

 

Plakat med planeter

En plakat med planeter er en fantastisk gave til en hver rumnørd. De passer både ind på et børneværelse, teenageværelse, eller et kontor. Køb evt. en rumplakater med planeterne fra vores sol system, og se Jorden, Mars, Jupiter og alle de andre skønne planeter, cirkulere rundt om solen. En plakat med planeter er ikke kun dekorativt flot, den er også lærerig. Derfor er det en super gaveide til rumnørden – særligt hvis modtageren er et barn, som stadig er ved at lære om rummet, planeterne og stjernerne. En god gave som helt sikker vil blive taget godt i mod af en hver rum entusiast.

Skriv et svar