Sexlegetøj er det krydderi der gør sexlivet bedre

Sexlegetøj kan være netop det krydderi der skal til for at jeres forhold igen bliver hot.

Mange forhold oplever at blive dræbt en anelse af hverdagen. Man enten glemmer hinanden lidt eller har hverken overskud eller tid til det. Det er dog ikke altid der skal så meget til. Det kan være man bare lige skal komme igang, så kører det helt af sig selv. 

Der kan være flere ting der puster lidt liv i flammerne igen. Det kan være en dinnerdate, måske en lille overnatning et sted på hotel. Det kan også være at man bare skal prøve og vælge en dag hvor man måske klæder sig ekstra lækkert på for den anden. Mulighederne er mange. En af de ting der også kan motivere til at være mere aktiv i sengen er sexlegetøj. Det kan være nøglen til at det netop bliver sjovt igen. En ting er at dyrke sex, men hvis man tager en vibrator med i legen og sørger for at lave et sjovt forspil ud af det. Så bliver det måske både mere frækt og noget man gerne vil snart igen. 

Hvad slags sexlegetøj skal man så vælge?

Mulighederne når vi snakker sexlegetøj er stort set uendelige. Eller det er de naturligvis ikke, men det kan hurtig se sådan ud. Der findes efterhånden så meget og i så mange forskellige former og farver. For at starte ud, kan en helt traditionel vibrator være en god måde at komme igang på. Det kan også være man skal starte med noget par-baseret. Det kan være en par vibrator, der giver både noget for hende og ham. 

Det kan være noget man overrasker den anden med, såvel som noget man køber sammen. Ved at tilføje noget legetøj bliver det automatisk mere frækt. Det kan være netop det der skal til for at vække lysten igen. At det bliver lidt mere frækt igen.

Skriv et svar