Slut med stjernestøv derhjemme

Vi består alle af stjernestøv. Sådan plejer astronomerne at sige. Hvis du har haft gang i støvsugeren derhjemme, så ved du lige, hvad de taler om. Støvet er bare overalt. Når du skal have en ny støvsuger, så skal du vælge den, der passer til dig. For støvsugeren siger enormt meget om, hvem vi er. Gå på opdagelse i støvsugernes finurlige verden, og find din næste støvsuger allerede i dag. 

Du er, hvad du støvsuger. Det lyder næsten kosmisk og universelt. I den anledning vil vi bare sige, at du er, hvad du støvsuger med. Din støvsuger fortæller enormt meget om, hvem du er som menneske, og her kan du læse meget mere om, hvilken støvsuger der siger mest om dig. Er du til Electrolux eller Bosch, svensk eller tysk? Måske til en ledningsfri eller en robotstøvsuger? Mulighederne er mange, og du kan dykke ned i hver og en ved at læse videre.

Hvilken støvsuger er du?

Når du skal vælge den støvsuger, der passer til dig, så handler den meget om, hvilken type person du er. Der findes støvsugere i mange varianter efterhånden, og her kan du få et lille overblik over, hvilken type der måske passer bedst til dig.

Robotstøvsuger

En robotstøvsuger lyder måske lidt futuristisk og farlig, men sådan er det slet ikke. Hvis du til gengæld er travl og har problemer med at nå det hele i hverdagen, så kan en robotstøvsuger hjælpe dig med at holde hjemmet fint og støvfrit. Mens du er på arbejde kan du sætte robotstøvsugeren til at køre rundt som en lille rullemaskine i dit hus. Så tager den de største overflader og sørger for at holde dit hjem fint, indtil du kommer hjem. 

Robotstøvsugere er ikke perfekte, men de er en god løsning til dig, der ikke har tid til støvsugningen i hverdagen. Særligt hvis huset er stort, kan det være svært at komme rundt over det hele endda på ugentlig basis. De rigtig smarte robotstøvsugere kører endda sig selv til opladning, når de er ved at løbe tør for strøm. De benytter sig af den seneste teknologi inden for kunstig intelligens til at gøre dit hjem lidt mere fri for støv og snavs.

Den ledningsfri støvsuger

Er du typen, der elsker at give din støvsuger en svingom, når du gør rent i huset? Så kender du sikkert også til problemet med ledninger. De er altid i vejen, og før du ved det, skal du bare til at lede efter den næste stikkontakt. Det er så besværligt, at man skulle tro, det var løgn. Der findes heldigvis en støvsuger, som kan hjælpe dig. 

Den ledningsfri støvsuger tilbyder nemlig, at du kan tage turen rundt i huset til din yndlingsmusik uden at bekymre dig om, hvor den nærmeste stikkontakt sidder. Det betyder også, at du ikke falder over ledningen længere. Det er en støvsuger, der tilbyder dig den største grad af bevægelsesfrihed, så hvis du elsker at røre dig, imens du gør rent, så er dette støvsugeren for dig.

Håndstøvsugeren 

Mange ledningsfri støvsugere kommer med en to-i-én-løsning, hvor du får en håndstøvsuger tilkoblet den ledningsfri. Det betyder, at du kan komme rundt i små afkroge af sofaen og hjørner i skabe og skuffer, som den normale støvsuger aldrig ville kunne nå. 

Hvis du er typen, der elsker at snacke i sengen eller i sofaen, så er håndstøvsugeren et must til dit hjem. Den tager krummer og fnullermænd så let som ingenting, og så kan du spise dine snacks med god samvittighed uden at efterlade et rod. Du tager bare støvsugeren i hånden og vupti, så er krummerne væk. Let og elegant. 

Den poseløse

Hvis bare verden var lidt mere poseløs. Det har de også tænkt hos Bosch. De har udviklet en teknologi, hvor du slipper for støvsugerposen i det hele taget. Hvis du er træt af at støvsuge LEGO-klodser op ved et uheld, så er den poseløse støvsuger lige noget for dig. 

Før i tiden skulle du til at åbne hele posen, så støvet fløj ud over det hele. Med den poseløse støvsuger behøver du bare at åbne for bakken, så kan du tømme den efter brug og finde de klodser, mønter eller andet, du skulle være kommet til at støvsuge op. Det er den enkle løsning til det rodede hjem.

Skriv et svar