Spar op mod 100.000 kr. ved at sælge selv

lån penge lørdag & søndag

Mens mange mennesker starter en privat virksomhed derhjemme for at oprette eller erstatte en fuldtidsindkomst, ønsker nogle mennesker simpelthen at skabe lidt ekstra penge til at betale af på deres gæld. De kan også spare op til en dag, hvor de føler for impulsive køb.

Tidligere havde de, der ønskede at tjene ekstra penge, behov for at gå ud for at finde et andet job. Heldigvis har tiderne ændret sig, og folk tænker mere kreativt over, hvordan de kan tjene ekstra penge hjemmefra. De sælger muligvis også deres tjenester såsom kørsel eller shopping, samt færdigheder som skrivning, eller også sælger de deres brugte genstande som møbler, elektronik eller tøj for at skaffe ekstra indkomst.

Der er hjemmesider designet specielt til at hjælpe dig med at slippe af med uønskede genstande eller sælge dine tjenester.

Sælg dine brugte ting

DBA og Ebay er populære services, hvor du kan sætte brugte niche genstande til salg. Der er også andre steder på internettet, som er specifikke steder til salg af brugte varer, såsom bøger, smykker, brudekjoler og elektronik, hvor du muligvis vil få større succes. For at maksimere indtjeningen er det vigtigt at tage et stort billede af varen og skrive en overbevisende, ærlig beskrivelse af den.

Bliv selvmægler

Du kan også blive selvmægler. Selvmæglere er private, der nemt kan handle uden om mægleren. Mange unødvendige, langsommelige og dyre trin kan du springe over og dermed handle direkte mellem sælger og køber. Derved undgår du alle de ekstra omkostninger, som den traditionelle mægler vil komme til at opkræve dig. Det skaber direkte forbindelser mellem sælger og køber. Her kan du nemt spare op mod 100.000 kr på at sælge huset selv.

Bliv betalt for at lave freelance-arbejde

Mere og mere af arbejdsverdenen forvandles til en freelance økonomi, det kaldes også gig-økonomi. I stedet for at ansætte fastansatte, ansætter mange virksomhedersejere projektbaserede freelancere til at udføre opgaver såsom forskning, opdatering af hjemmesider, transskribering, indtastning af data og grafiske opgaver.

“Mikroarbejde” kaldes dette crowdsourcing-koncept for tiden. Der findes hjemmesider, der hjælper med at forbinde freelancere, så de kan udføre deres tidsbegrænsede opgaver med de virksomheder, der har brug for dem. Mens “mikroarbejde” er kortsigtet og ofte ikke betaler meget, er der mennesker, der tjener mange penge om måneden på at skabe gode resultater som freelancere.

Tjen penge på dine billeder

For at få et stadig mere visuelt internet har hjemmesideejere, bloggere, videoproducenter og andre brug for kvalitetsfotos til deres indhold. Du behøver slet ikke at være en professionel fotograf for at tjene penge på dine billeder. Kvalitets billeder fra din smartphone er ofte gode nok til at sælge online. De fleste stock-fotosider betaler 15 til 60 procent af salget af dit foto, normalt kan de overføre penge til dig via PayPal eller lignende.

Tjen penge på fokusgrupper

Virksomheder bruger en del penge på at udvikle af deres produkter og tjenester. Et resultat af deres ønsker er, at de ikke spilder deres penge på at markedsføre et dårligt produkt. De bruger fokusgrupper til at få feedback på deres produkter og tjenester, før de gør dem tilgængelige for offentligheden.

Nogle fokusgrupper afholdes personligt, hvor du fysisk skal gå til fokusgruppen, og andre holdes online. Online fokusgruppe har bekvemmeligheden ved at arbejde hjemmefra, men betaler normalt mindre end fysiske fokusgrupper, hvor du møder op.

Skriv et svar