Star Wars nye film

Den seneste Star Wars saga handler om Ray og modstandsbevægelsen. Det er lige nu historien om, hvordan den resterende del af modstandsbevægelsen finder hinanden til et oprør mod imperiet.

Det kan være meget inspirerende i forhold til, at man tænker, at man også selv skal gøre op mod samfundsidealer på en måde. Det majoriteten gør er jo ikke altid det rigtige.

Legendariske sagaer

star wars har i de tidligere sagaer omhandlet Luke Skywalker og hans far Anakin Skywalker. Det var historien om en far og en søn, der kæmpede for den samme sag indtil faren vænte sig til den onde side.

Det kan være budskabet om at ældre mennesker har en tendens til at følge normen og indretter sig. Dog blev sønnen en del af oprøret hele sit liv, og overgiver sig aldrig til imperiet.

Luke er en inspirerende karakter på grund af hans viljestyrke og vedholdenhed til at beholde sin tro på det gode og ikke lade sig friste til den onde side.

Dette kan nogle måske se i sig selv, når for eksempel deres egne værdier er aldrig at lyve og altid være sandfærdig. Tendensen til at lyve i ens vennekreds, kan være fristende, hvis man ser at de hele tiden får noget godt ud af at lyve.

Ligesom Luke, er det en langsigtet god beslutning at være autentisk over for sig selv og vedblive sine værdier. Det kan heller ikke betale sig i det lange løb, at lyve, selvom ens venner gør det med midlertidig stor succes.

Remediering for alle aldersgrupper

Med alle disse gode budskaber og denne fantastiske historie om et stort univers langt væk for lang tid siden, remedieres Star Wars til tegneserier, figurer og videospil.

Dette øger interessen fra den yngre aldersgruppe, som også finder historien meget inspirerende.

Star Wars til børn består, som sagt af tegneserier, fysiske figurer såsom Lego, og videospil på for eksempel Nintendo. Star Wars spillene skiller sig ikke meget ud fra andre spil, udover at de bygger på en bedre og mere velkendt historie.

Det at spillene bygger på denne historie, gør dem bedre i forhold til spil, hvor spiludviklerne har fundet på et plot uden nogen dybere intellektuel sammenhæng. Star Wars kan derfor være meget medrivende at spille.

I sidste ende er det gode historie, der tiltrækker folk i alle aldersgrupper, og de bedste historier er dem, der har bestået testen af tid gennem mange år.

Skriv et svar