STATISK ELEKTRICITET

I stedet for at lade strømmen løbe fra en pol til en anden kan du lade den statiske elektricitet slå gnister. Det gøres med en magic wand, som er en stav, der takket være et batteri og lidt hokuspokus bliver pokkers statisk elektrisk i den ene ende. Dimserne er ikke nemme at finde i butikkerne eller på nettet, og billige er de slet ikke. Der findes også et nydeligt massageapperat, der hedder sådan, men det er ikke det samme. Holder du en magic wand tæt hen mod kroppen springer der en knitrende strøm af små, stikkende gnister.

På store dele af kroppen føles det som ret uskadelige nålestik, men virkningen er stor på en brystvorte eller en pike Nogle magic wands kan justeres i styrke, men de kan ikke indstilles til at føles behageligt: Den er og bliver en ondskabsfuld drillepind. En magic wand skal hele tiden holdes i bevægelse og må ikke bruges på piercinger, begge dele for at undgå forbrændinger.

Hvis du leger skrappe lege, er strøm glimrende til opdragelse og straf. For du skal ikke mange streger over “ah, det føles godt”-niveauet, før du når “av, av, jeg skal nok gøre som du siger”-niveauet. Hvis du for eksempel sætter et par elektroder på nosserne med (en ikke for klæbende) tape, så kan de ikke bare rives af.

Og så er nossernes ejermand nødt til at lystre, hvis ikke han vil have et rap, hvor det gør virkeligt ondt, og hvor den psykologiske effekt er stor. En ståldildo i anus eller skeden og en snor ned mellem skridtet til at holde den fast kan have præcis samme effekt.

VIGTIGE RÅD

Kroppen er forsynet med et ultrafint netværk af nerver, som ved hjælp af kemiske impulser sender beskeder til hjernen om alt, hvad kroppen mærker. Og hjernen sender så besked tilbage til musklerne om, hvordan de skal reagerer. Når du sætter strøm til en del af kroppen, forstyrrer du nerverne. Så længe det blot er små stød, kan det føles kildende eller dunkende, men hvis du skruer for højt op, kan det blive farligt. For så overdøver du impulserne fra hjernen og får musklerne til at trække sig alt for hårdt og hurtigt sammen. Det gør ondt på en ubehagelig måde, og det kan i ekstreme tilfælde ødelægge musklen og nerverne. Men det er praktisk talt umuligt, hvis du tænker dig om og kun bruger det rigtige legetøj. Endnu værre er det, hvis strømmen løber igennem kroppens vigtigste muskel, hjertet, så kan den få hjertet til at løbe løbsk …eller gå i stå. Begge dele er logisk nok livsfarligt. Og det er grunden til sikkerhedsregel nummer et:

1)     Brug aldrig strøm over taljen. Det er godt nok fristende at stimulere brystvorterne, men lige inde bagved ligger hjertet altså. Nogle gør det alligevel, og hvis du insisterer, så lad i det mindste både plus- og minuspolen være på samme bryst i stedet for at lade strømmen vandre fra den ene brystvorte til den anden.

2)     Brug altid kun apparater, som er beregnet til elektrosex eller muskelstimulering, og som kun kan afgiv svagstrøm. Med mindre du er en dygtig elektronikingeniør eller speciallæge i nervebaner, så byg ikke din egne strømgivere. Og stol ikke på hjemmebyggede apparater, især ikke hvis de er forbundet med 220 volt.

3)     Hvis ikke du må bruge strøm over taljen, må du selvfølgelig heller ikke bruge det på hovedet.

Blandt det tunge skyts finder man elektriske våben som cattle prods og stun guns. En cattle prod er et langt skaft med en trykknap i den ene ende og to metaltænder i den anden. Når man trykker på knappen, opstår der en meget høj spænding mellem de to tænder. Og hvis de samtidigt rører ved en ko eller et andet stort dyr, så er det ret sikkert, at det flytter sig. Med andre ord: En moderne variant af en pisk, som giver stød i stedet. En ægte cattle prod er skrækkelig kraftig, så derfor findes der særlige varianter til sexlege, som kun er almindeligt ondskabsfulde.

En stun gun er mindre, luen fungerer nogenlunde ligesådan, bortset fra at de fleste mennesker falder om, når de rammes. Så den er tydeligvis beregnet til selvforsvar og ikke sex. Begge apparater – og deres forskellige fætre —er meget voldsomme og ulovlige i Danmark; men bruges alligevel af nogle som strafredskaber. De kloge bruger dem dog aldrig på overkroppen, hvor hjertet som bekendt sidder

Skriv et svar