Stjernegod søvn

Der er mange spændende måder, du kan få din seng til at se fin ud på. Det afhænger også af din smag, og hvad du sætter pris på, hvad angår din seng. Der er mange ting, du kan spørge dig selv.

Hvor mange puder er passende? Hvilken størrelse puder skal jeg bruge? Hvilke farver skal jeg vælge til mit sengetæppe og til mit sengetøj? Skal jeg bruge en plaid på sengen?

Det at rede en seng besår oftest af sengetøj, puder og et sengetæppe og måske en plaid. Måske har du også pyntepuder. De er med til at få sengen til at se hyggelig ud, og du kan bruge dem, når du sidder op i sengen og læser eller ser TV for eksempel.

Du bruger dem typisk bagved dine normale hovedpuder, så de ikke bliver snavsede for hurtigt. Tit skal denne type puder nemlig renses modsat de forreste puder, som har sengetøj på. Sengetæppet kan være et let sengetæppe, som er med til at holde dig varm om natten. Du kan også tage sengetæppet af og bruge en plaid oven på din dyne i stedet, hvis der er brug for det.

Har du flere puder i sengen, så sørg for, at de største er bagest. På den måde kan man se alle puderne, uden nogen af dem er gemt. Bruger du pyntepuder i mønstre eller farver, er det tit en god ide at have hvidt sengetøj, så puderne kan stå frem.

Varier størrelserne på puderne, og varierer også materialet. Det er med til at skabe en spændende dynamik. Sørg for, at farverne matcher hinanden og også matcher resten af soveværelset. Sørg også for at matche med sengetæppet, hvis du bruger et sengetæppe. Brug gerne en farve fra sengetæppet i puderne.

Hvis du har lyst at dykke ned i noget af den mest lækre inspiration til ikke blot seng og soveværelse men bolig generelt: https://merville.dk/

Skriv et svar