Stress er emnet

Nogle gange, så er min søster altså ikke til at holde ud. Hun er 4 år ældre, end jeg er, og har selvfølgelig det som forspring i sit liv. Lige nu er hun ved at færdiggøre sin stresscoach uddannelse, og hun har en irriterende tendens til at stikke til mig hele tiden.

Hvad med din fremtid

Hun spørger hver eneste dag om, hvad jeg skal læse og uddanne mig til, når jeg kommer hjem fra den planlagte rejse. Hun taler meget om, at folk bliver stressede, når de ikke laver noget. Hvis de fx ikke har arbejde. Hun taler også om, at stress kan være farligt, selvom man ikke tror det. Hun taler i det hele taget rigtigt meget om stress.

Det er hendes job men…

Klart nok, det er jo det, hun beskæftiger sig med. Men, kunne hun ikke finde på andre ting at tale om? Det er da ikke nødvendigt, at jeg skal høre på hendes stresstaler hvert eneste øjeblik, hver dag. Eller er det? Jeg får stress af det. Det har jeg også sagt til hende. Jeg har fortalt hende, at godt nok har hun valgt et spændende fag at arbejde med, men det er altså ikke nødvendigt, at hun fortæller mig om det hele tiden. Jeg har faktisk bedt hende om at give mig fred for hendes snak.

Er hun mon nervøs?

Sommetider tænker jeg, at det er, fordi hun er meget nervøs for ikke at bestå de sidste fag i hendes uddannelse, at hun taler så meget. Da jeg spurgte hende direkte om det, fik jeg at vide, at hun overhovedet ikke er nervøs. Jeg tror, hun løj over for mig. Men det må være hendes sag. Hun skal til eksamen i næste uge. Og jeg håber virkeligt, at hun består og kommer hjem med et smil på læben og fred i sindet. Det er ikke normalt, at man taler så meget om stress, som hun gør.

Skriv et svar