Tag et smut i grænsebutikkerne på vej hjem fra ferie

Mange danskere tager en gang i mellem til den tyske grænse for at handle slik og sodavand. Der er ofte en del penge at spare, ved at handle dernede, men det koster samtidig penge i benzin. Her er udgiften forskellig alt afhængig af, hvor du bor henne.

Samtidig er det også vigtigt at planlægge turen strategisk, da der ofte er mange folk dernede. Her kan det give mening at bestille varerne på forhånd hjemmefra. På den måde skal man blot ind og hente de varer, man allerede har bestilt. Så slipper man for at skulle mase sig rundt i de små gange.

Spar penge ved at handle ved grænsen

Det er ikke kun slik og sodavand, man kan spare penge på, når man handler i de tyske grænsebutikker. Man kan også spare penge på personlig pleje, bl.a. sæbe, barberskrabere og bind. Hvis man er ude på at spare penge og gerne vil have en roadtrip ud af det, så er det oplagt at handle ved grænsen.

Derfor kan det altså være en fordel at udnytte grænsehandlen, da der kan være mange penge at spare. Hvis man ikke bryder sig om at bruge benzinpenge på at køre frem og tilbage, så kan man vælge at kombinere det med en udflugt. Fx kan man kombinere det med en weekendtur i Berlin.

En anden måde at komme forbi grænsen på er med en bilferie. Her kan man tage langt syd på med hele familien og derefter tage forbi grænsebutikkerne på vejen hjem. Her giver det specielt god mening at forudbestille varerne, så man ikke behøver slæbe hele familien med rundt i butikkerne. På den måde kan man også på forhånd undersøge og handle efter tilbuddene.

Find den perfekte feriedestination

Når det så kommer til bilferier, er det vigtigt at finde den rette destination. Der findes mange destinationer og ferie rejser, men det er i denne situation vigtigt at finde en destination, man kan køre til.

Der findes mange smukke rejsedestinationer inden for Europa. De fleste kan man godt køre til, hvis man er villig til at bruge et par dage. Selve køreturen kan dog være lige så begivenhedsrig som ferien i sig selv. Her kommer I som familie til at bruge masser af tid sammen.

I vil også have mulighed for at se ting, man ikke ville have set med fly. På den måde oplever man alle landene, man passerer og ikke kun slutdestinationen. Selve turen derned bliver altså en del af rejsen, og I vil have mulighed for at se mange flere turistattraktioner.

Hvis I beslutter jer for at køre langt, fx til Spanien, vil der være behov for at overnatte på vejen. Her er der mulighed for at finde et bed and breakfast, som I normalt aldrig ville have fundet. Der er altså mange fordele ved at tage på bilferie, og på den måde tage forbi grænsen i samme huk.

Skriv et svar