Træhytten er perfekt som mandehybel

Lav en mandehybel i baghaven med en træhytte

Hvis du har en have men endnu ikke et sted til mandehørm, så er løsningen præsenteret lige her i denne artikel. Her vil vi se nærmere på hvad en træhytte i haven kan gøre for dig, så din drøm om en lille mandehybel kan blive udlevet uden at konen begynder at brokke sig. Der er mange måder at være mand på, og det er ikke altid at de stemmer overens med familiens behov. Måske larmer man lidt for meget, måske fylder man lidt for meget, måske vil man bare gerne have lidt privatliv med gutterne. Uanset hvad, så kan en træhytte i haven tilpasses til dine mandlige behov.

Mandens drømme og behov

Mange mænd drømmer om at have vægttræning et sted i hjemmet. En hule hvor man kan høre lidt høj musik, løfte noget jern, og måske endda have nogle gammeldags plakater hængende med nogle yndige kvindfolk. Dette er ikke lige til at få ind i familiens hus, med mindre man besidder et mindre palæ, men hvis man er haveejer, så kan en træhytte i haven løse problemet med det vuns. Andre mænd drømmer om at spille poker med vennerne i et tilrøget lokale med sjusser og kolde øl. Det er heller ikke ligefrem børnevenligt, så også her er det nødvendigt med et afsides lokale. Der er også mange mænd der har spillet musik som unge, men lagt det på hylden da der skulle stiftes familie. Med en træhytte i haven kan du indrette den til musiklokale for de gamle gutter. Så kan der spilles højt, drikkes kolde pils og tales frit om konerne og jobbet i afslappende omgivelser.

Træhytte i haven – hvordan? 

Det er faktisk utroligt simpelt. Du kan nu købe et færdigt træhus, som er lige til at sætte op i din have. Prisen er lav, og kvaliteten er i top. Det kræver frem for alt bare at du har en have, lidt penge sparet op til selve træhuset, og så nogle drømme du kan putte ind i huset. Og hvis din kone synes det er urimeligt at du skal indrette den nye træhytte efter dine behov, så kan du jo minde hende om at hun også får mere plads i jeres hus til at lave sit syhjørne eller lignende. Nu kan du flytte de gamle musikinstrumenter, pokerudstyr eller vægte ud i træhuset, og så behøver hun ikke se på det til hverdag.

Hvis du er glad, så trives parforholdet også

Det kan måske virke egoistisk at indrette det nye træhus til blot dine behov, men hvis det kun er dig der har brug for den afsides plads for at udleve dine drømme, så er det bare at se realiteterne i øjnene. Og et parforhold trives først når de to i parret har det godt hver for sig. Lidt plads mellem dig og din kone skader nok heller ikke, men kan være det der skal til for at I nyder at sætte jer på sofaen sammen, når du ikke er ude i din nye mandehybel i havens træhus.

Skriv et svar