Turen med min veninde, der smadrede min nye skærm

Jeg sad derhjemme med min lillebror. Vi så en film. Det var min der skulle passe ham i dag. Mine forældre var ude at spise med deres venner hele aftenen, så jeg skulle også lægge ham til at sove. Jeg lavede mad til ham og sørgede for at han havde det godt. Det begyndte at blive sent, så jeg lagde ham til at sove. Han er kun 3 år. Efter at han var faldet i søvn, gik jeg ind i stuen og sad lidt på min nye mobil. Jeg har lige fået en iPhone X for et par dage siden. Jeg havde selv købt den for min egne penge. Jeg var virkelig glad for den. De blev lidt senere, og jeg kunne mærke at jeg begyndte at blive træt. Jeg gik ind i min seng og lagde mig til at sove.

 

Næste dag:

 

Det var næste dag og jeg skulle ud med min veninde i dag. Klokken var cirka kun 10 om morgenen, og vi skulle en masse. Vi skulle ud at spise, også hjem til hendes. Vi fik noget god morgenen på en cafe. Vi valgte så at tage mod hendes hjem nu. På vej derhen ligger jeg mærke til min telefon ikke er i lommen. Jeg blev så bange. Vi gik tilbage for at se om jeg havde glemt den på cafeen. Der ser jeg at den ligger på jorden. Jeg må have tabt den ud af min lomme. Skærmen var også smadret. Jeg blev så ked af det. Jeg så en butik ved navn fixphone tæt på som jeg tog mod. Der fik jeg min skærm skiftet billigt og meget hurtigt. Det var jeg virkelig glad for. Jeg var lige bange for at jeg skulle beholde min smadret skærm.

Skriv et svar