Underholdningsideer på en regnfuld sommerdag

Hvad er bedre end at sidde indenfor under tæppet med en varm kop kakao, når det er koldt og regner udenfor? Ikke ret meget egentlig. Og så alligevel hvis du synes, at der sker for lidt. Men det kan der heldigvis findes en løsning på.

Med Spilnu.dk har du stadig mulighed for at sidde hjemme under tæppet på sofaen, mens du spiller. Der er ikke nogen, der kan se dig, men du kan bare blive ved med at spille på diverse spilleautomater – og det er da for fedt! Et spil med Spilnu.dk vil kunne underholde dig i flere timer, og så længe du finder det sjovt, skal du bare blive ved. Ingen dårlig samvittighed.

Udfold din kreative side

Hvis du i en længere periode har gået og ønsket at lære at hækle, at male et billede eller noget helt tredje, så er det nu, du skal gøre det. Det er nu, du kan tillade dig at blive indendørs hele dagen, og det skal du udnytte. Så frem med garnet og kom i gang.

Hvis ovenstående ikke lige har været et af dine ønsker, hvad så med at lave en gæstebog? Du kan dekorere den pænt og med personlighed, så den falder ind i din boligstil. Du vil kunne lægge den i gangen, og dine gæster vil se den som noget af det første. Søde ord og gode minder fra personer, man holder af, vil helt sikkert bringe et smil frem på læben – og hvem ved, måske også en lille tåre i øjenkrogen. En gæstebog er desuden et godt minde at have, hvorfor du kan gemme den i mange år.

Udvikl dine madlavnings-skills

På en regnvejrsdag er det endvidere oplagt at bruge dagen i køkkenet. Lav eventuelt en ret, som du længe har villet lave, men ikke har haft tid til. Du kan også køre mere safe og lave din yndlingsret, som du kan spise, mens du ser et afsnit af din yndlingsserie. I sofaen under tæppet naturligvis.

Hvis du har en partner eller en familie, kan du også bruge dagen på at hygge lidt ekstra om aftensmaden. Lav noget, som de alle sammen godt kan lide, og som de ved, du har brugt ekstra tid på at kreere. Sørg for at nyde maden, når I spiser, så alt den tid, du har brugt i køkkenet, ikke blot forsvinder ned i maven på 15 min.

Dertil kan du lave en lille dessert som en ekstra overraskelse. Uanset om der er børn eller ej, vil denne overraskelse garanteret falde i god jord. Du kan tage dig god tid, og måske der kan snige sig en lille smagsprøve ind som belønning for din gode indsats.

Skriv et svar