Væddemål og stjerner

Stjerner er noget, vi kender en del til på et planetarium. Det ligger lidt i kortene så at sige. Men der er jo flere betydninger af selve ordet stjerner, og det har vi det faktisk fint med, da stjerner sættes i forbindelse med noget positivt i for eksempel anmeldelser, i filmverdenen og flere andre steder.

Stjerner

Vi taler ofte om filmstjerner, vi giver 5 stjerner til en god præstation og mindre til det middelmådige. Udover de sole på firmamentet, vi i daglig tale betegner stjerner i astronomisk sammenhæng, er det især stjerner i overført betydning, der har min interesse.

Når man for eksempel læser en anmeldelse om en restaurant, en film eller for den sags skyld et betting website, er det jo altid stjernerne, der rent visuelt ses først.

Et eksempel på det er vores mening om Betstars – her er det det visuelle i vurderingen, der tiltrækker opmærksomheden først:

Betstars

Betstars er jo en hjemmeside, hvor man kan indgå væddemål om dette og hint – og det er jo lidt sjovt, at stjernerne (stars) også her har fundet vej.

Væddemål er en gammel skik

Jeg er gammel nok til at huske, da det at indgå et væddemål var en sag mellem 2 mennesker. Nu er det jo i den grad udvidet som koncept, og i dag vædder man med/mod for eksempel spillefirmaer, der så giver odds i forhold til udfaldet.

Det er det, Betstars gør, og de er jo ejet af Pokerstars i øvrigt (endnu flere stjerner involveret).

For os, der elsker stjerner, er det bare herligt. Og det vil jeg vædde på, at du også synes…. 🙂

 

Skriv et svar