Væggelus fra København!

Ja, så skete det også for mig. Selvom dagspressen har været fyldt med Nicki Bille, så lykkedes det også for mig at tage en bille med hjem. Nok nærmere en lus – og den værste af slagsen.  I flere år har man advaret folk mod at tage ophold på hotel, da risikoen for at blive smittet er stor – og endnu værre at tage dem med hjem i sengen.

Weekendtur med bid

Søndag i sidste uge pakkede jeg sammen efter en dejlig weekend i Kongens København.  Vi havde nydt hinanden og specielt sengen på vores hotel var vores base. Sådan som en rigtig afslapning skal være.  Jeg var godt opmærksom på, at der gik en mand ud fra værelset, da vi tjekkede ind. Men jeg tænkte da ikke lige at – den trods alt diskrete herre – var kommet for at sprøjte mod skadedyr.  Det var først senere, at jeg kunne regne det ud. Min kæreste fik nogle insektbid på armene i løbet af den første nat, og vi slog det hen med, at det nok var loppebid fra katten derhjemme.  Men efterhånden som der dannedes blister, var jeg godt klar over, at det måtte være nogle insekter der bider om natten.

Væggelus på hotellet

I receptionen benægtede de alt og sagde, at de nok havde sprøjtet for myrer i køkkenet.  Herren med sprøjtegift vi mødte, havde kun sprøjtet gift for edderkopper, der er helt normalt ved vandet.  Da jeg så spurgte, om de slet ikke havde problemer med væggelus ændrede tonen sig.  Han forklarede, at de fleste hoteller i København og Århus var ramt af bed bugs, som de kaldes internationalt.  Derfor ville han ikke udelukke, at det måske kunne være årsagen til den manglende søvn.  Så han foreslog os, at vi skulle se tiden an, til vi kom hjem.  Smide alt tøj i fryseren og lade kufferten stå udenfor.  Hvis vi observerede, at vores børn blev bidt, så skulle vi med det samme tage kontakt til find dit skadedyr skadedyrsbekæmpelse, der kører i hele landet – herunder København, Fyn og Århus.

Regningen kunne vi bare sende videre til hotellet, da de ikke ville have tab af omdømme i forbindelse med skadedyrsproblemer.  I dag går det lynhurtigt på Twitter & facebook, hvis et dårligt rygte spredes omkring utøj i sengen.  Det er ligegyldigt om det er sølvfisk eller borebiller.  Folk vælger i dag efter hvad andre mener, de skal vælge.  Sådan er det bare, og den udvikling kan man ikke ændre her og nu.

Skriv et svar