Varmepumper

varmepumpe priser

Opvarmer du din bolig med gasfyr, elvarme eller oliefyr, så bør du seriøst overveje en varmepumpe. I denne artikel kigger vi nærmere på varmepumpe priser, og hvor meget du kan spare ved at skifte til denne pumpe.

Gennem mange år har varmepumper været blandt de mest populære opvarmningsformer i sommerhuse og fritidshuse. Nu er de også ved at blive super populære i almindelige helårshuse, og derfor falder priserne på varmepumper langsomt.

Varmepumpe priser

Varmepumpe priser afhænger af hvilken type varmepumpe, du er på udkig efter.

Varmepumpe pris luft til luft ligger på mellem 8.000 – 25.000 kr. inkl. montering. Luft til luft varmepumper anbefales til sommerhuse, da de kun kan opvarme huset men ikke brugsvandet.

Varmepumpe pris luft til vand ligger på mellem 80.000 – 100.000 kr. inkl. montering. Luft til vand varmepumper kan bruges til helårshuse også, da de både kan varme luften og brugsvandet.

Varmepumpe pris inkl. montering, men du kan naturligvis også købe en varmepumpe og selv stå for noget af monteringen. Grunden til, at vi skriver noget af monteringen, er, at der gælder særlige lovkrav.

Lovkravene gælder blandt andet for VVS og el, at det skal være en autoriseret installatør, som skal tilslutte dette. Så du må altså godt sætte varmepumpen op, men du skal altså have fat i en blikkenslager eller en elektriker til at tilslutte den. Læs mere på Bedste-varmepumpe.dk.

Overvejer du i stedet jordvarme, så se jordvarme priser på hjemmesiden Jordvarmeanlæg.dk. Et jordvarmeanlæg er dyrere i indkøb, og det kræver mere plads i haven, men det er også mere effektivt end et varmepumpeanlæg.

Få et tilbud på Bedste-varmepumpe.dk

Hvis du vil være sikker på at få den bedste og billigste pris på din varmepumpe, så indhent et tilbud på Bedste-varmepumpe.dk. Hos Bedste-varmepumpe.dk kan du gratis og uforpligtende indhente tilbud hos 3 forskellige installatører.

Kig forbi Bedste-varmepumpe.dk allerede i dag, og se hvor mange penge du kan spare. Billige varmepumper behøver jo ikke at være dårlige, som du kan se på hjemmesiden.

Skriv et svar